fbpx

Microsoft onthult Xbox Series S in augustus

Series X

Nog voor de Xbox Series X onthuld werd, deden er al geruchten de ronde Microsoft eigenlijk twee consoles op de markt zou gooien tijdens de volgende generatie. De Xbox Series X is ondertussen bekendgemaakt, maar van die tweede, budgetvriendelijke console (codenaam Lockhart) is geen spoor te bekennen. Al komt daar snel verandering in.

Volgens Eurogamer zal Microsoft de nieuwe Xbox Lockhart, die de officiële naam Xbox Series S meekrijgt, zijn debuut maken in augustus. Zoals eerdere geruchten al impliceerden, zou deze console niet zo high-end zijn als de Series X, waardoor-ie bijgevolg een stuk goedkoper zou zijn. Het oorspronkelijke plan was om de console te onthullen tijdens E3, maar uiteraard gooide corona roet in het eten.


Er staat nog een Xbox-evenement op de planning voor juli, maar tijdens die presentatie krijgen we vooral nieuwe game en enkele first-party titels van Microsoft te zien. In augustus zou er dan een nieuwe presentatie volgen, waar vermoedelijk de Xbox Series S onthuld wordt, samen met de prijs en officiële releasedatum van beide next-gen consoles.

Een reactie achterlaten