fbpx

Microsoft onthult box art van Halo Infinite

Halo Infinite

Na de onthulling van Halo Infinite op E3, heeft Microsoft alvast de box art van de game onthuld. Daar zijn een paar belangrijke aanwijzingen op te vinden. Kijk dus gerust even mee.

Zoals bekendgemaakt is Halo Infinite een direct vervolg op Halo 5: Guardians, maar tegelijk ook een lichte reboot. Dat is duidelijk te zien aan de bepantsering van Master Chief, die eerder op Halo 2 gebaseerd is, dan op Halo 5.


Halo Infinite

Eerste aanwijzing zit in de helm van Master Chief. Het chip-slot, waar Cortana altijd veilig in opgeborgen werd, licht blauw op. Het is mogelijk dat we onze trouwe, blauwe teamgenoot zullen terugzien. De onthullingstrailer op E3 deed dat al vermoeden, maar na deze cover art is het vrij zeker. In het slechtste geval krijgen we natuurlijk een volledig nieuwe A.I.-partner. Al lijkt het ons straf dat Microsoft een van de meest iconische gaming duo’s zomaar zou schrappen.

Tweede aanwijzing zijn de duidelijke lichtstralen, die vanuit de ruimte loodrecht op de Halo staan. Zijn het ODST-troepen die gedropt worden? Of gewoon missiedoelen, die een openwereldstructuur suggereren? Wij gokken de eerste optie, omdat dat net iets beter bij de reeks past.

Ten slotte spotten we ook een paar torens. Forerunner-gebouwen? Opslagplaatsen voor The Flood? Het ziet er alvast naar uit dat we een paar oude vijanden zullen terugzien. En daar zal The Covenant ongetwijfeld ook bij zijn.

Wat denken jullie ervan? Vette box art of niet? Hebben wij trouwens iets over het hoofd gezien op de cover? Laat het weten in de comments!

Een reactie achterlaten