fbpx

Microsoft onthult binnenkort duurdere Game Pass met Call of Duty

Call of Duty game pass xbox

Onlangs staken geruchten de kop op dat Microsoft Call of Duty naar de Game Pass wil brengen. De nieuwe Call of Duty Black Ops 6 zou vanaf launch eind oktober te spelen zijn via de gameblibliotheek. Microsoft zou zelfs een stap verder gaan en hiervoor een duurdere Game Pass-abo in het leven roepen

Volgens verschillende insiders wil Microsoft een nieuwe, premium abo van de Game Pass aanbieden die Call of Duty bevat. Het zou om een duurdere versie van Game Pass gaan, al zijn de details momenteel nog wazig. In ieder geval hebben insider eXtas1stv en Shinobi602 al wat opgevangen van de veranderingen.


Op dit moment zijn er drie verschillende Game Pass abo’s. Zo is er Xbox Game Pass Core voor consoles (€6,99/maand), Game Pass PC (€6,99/maand) en Game Pass Ultimate (€14,99/maand). Mogelijk komt daar binnenkort een duurdere abo-optie bij waar Call of Duty meteen inbegrepen zit.

Verrassend? Niet echt, want Microsoft heeft nu ook eenmaal inkomsten nodig om de ontwikkeling van Call of Duty te blijven ondersteunen.

Microsoft zou het nieuws aankondigen tijdens de Xbox Showcase op 9 juni, samen met de onthulling van Call of Duty: Black Ops 6.

Wat denk jij?

Een reactie achterlaten