fbpx

Microsoft lost eerste teaser voor Halo serie

Halo

Zin om ook buiten de virtuele wereld met Master Chief te knallen? Dan moet je zeker de Halo televisieserie in de gaten houden. Microsoft zwierde de eerste teaser voor show online en die brengt de legendarische Spartaan epische wijze in beeld.

Gezien de reeks in productie is bij Paramount Pictures, kreeg de filmmaatschappij de eer om de teaser op Twitter te gooien. Je kan ‘m hier bekijken:


 

Master Chief wordt gespeeld door Pablo Schreiber (American Gods), vergezeld door Natascha McElhone als Dr. Catherine Elizabeth Halsey. De stemactrice van Cortana uit, Jen Taylor, speelt ook de charmante A.I. in de serie.

Momenteel staat de release van de serie gepland voor het eerste kwartaal van 2022, al is ze enkel te zien via Paramount Plus in de VS. De serie bestaat uit zo’n 9 afleveringen en krijgt mogelijk ook een tweede seizoen. Al liet showrunner Steven Kane al vallen dat-ie niet zou terugkeren voor de sequel.

Wij zijn alvast benieuw om Master Chief te zien op het kleine scherm. En hopen alvast dat de serie beter wordt dan Halo Nightfall…

Een reactie achterlaten