fbpx

Microsoft kondigt diskloze Xbox One S aan

Het gerucht deed al een tijdje de ronde, maar Microsoft heeft dan eindelijk zijn Xbox One S All-Digital Edition aangekondigd. De console is een exacte kopie van de Xbox One S. Alleen heeft de console geen disk drive. De nieuwe Xbox One S is vanaf 7 mei te koop.

De volledig digitale console werd aangekondigd met de video hierboven. Waarschuwing: het filmpje is bijzonder schrijnend, dus druk absoluut niet op de Play-knop tenzij je belachelijk flauwe humor weet te appreciëren.


De Xbox One S All-Digital Edition gaat vanaf 7 mei over de toonbank voor zo’n 229,99 euro. In de doos vind je een Xbox One S, met een harde schijf van 1 TB. Daarnaast krijg je ook een Xbox One S controller en downloadcodes voor Minecraft, Sea of Thieves en Forza Horizon 3.

Eerlijk? We vinden deze Xbox One S All-Digital Edition een vreemde keuze van Microsoft. Vooral omdat-ie een harde schijf heeft van slechts 1 TB. Met de installatie van Red Dead Redemption 2, Gears of War 4, Middle-earth: Shadow of War, Halo: The Master Chief Collection en Battlefield V ben je al meer dan de helft van je schijfruimte kwijt.

Ook de prijs vinden we best stevig. Momenteel zijn er bijgevolg heel wat interessantere bundels te vinden met een traditionele Xbox One S. Zo heb je de console met het pas verschenen The Division 2 al voor 233 euro. Bol.com gooit er zelfs een extra controller bovenop. Bij Nedgame krijg je bij diezelfde bundel ook Red Dead Redemption 2. Al is-ie daar 11 euro duurder.

Een reactie achterlaten