fbpx

Metal Gear Solid film heeft zijn Solid Snake gevonden

Metal gear solid movie

De langverwachte filmadaptatie van Metal Gear Solid heeft eindelijk een acteur gevonden voor Solid Snake. En dat is niemand minder dan Oscar Isaac. De Amerikaanse acteur is vooral bekend voor zijn rol als Poe Dameron in de derde Star Wars trilogie.

Het nieuws komt van de filmwebsite Deadline, die de info te horen kreeg van enkele bronnen die dicht bij de productie staan. Metal Gear Solid is momenteel in de maak bij Sony Pictures. Regisseur van de film wordt Jordan Vogt-Roberts, die we kennen van The Kings of Summer en Kong: Skull Island.


Gezien het drukke schema van Isaac, is het niet duidelijk wanneer de opnames voor Metal Gear Solid van start gaan. De acteur gaat nog rollen vertolken in tal van projecten, waaronder Marvel’s Moon Knight voor Disney+, de reboot van Dune en meer.

Of Isaac uiteindelijk een goed Solid Snake neerzet, valt nog te zien. De spionageheld uit Kojima’s reeks is immers een man van weinig woorden. En Isaacs rol als Poe Dameron in Star Wars profileert hem toch eerder als ietwat levendigere acteur.

REACTIES (1)

  1. Damadtree

    Goede acteur maar had toch liever David Hayter gezien. Weet niet of die veel acting skills heeft maar hij heeft toch al minstens de originele stem 🙂 In terms of looks zou ik eerder voor Norman Reedus gaan.

Een reactie achterlaten