fbpx

Meer aanwijzingen voor Red Dead Redemption remake duiken op

Red Dead

Nadat Red Dead Redemption plots een leeftijdskeuring kreeg in Zuid-Korea, zijn nog maar aanwijzingen opgedoken dat Rockstar een remake of remaster van de westerngame in de maak heeft.

De meest opvallende aanwijzing vond plaats op de Rockstar Social Club. Op de website kregen de achievements van de openwereldwestern net een update. Best vreemd voor een game die al 13 jaar verkrijgbaar is.


En dan is er nog de voormalige IGN-gamejournalist Colin Moriarty die in zijn PlayStation podcast Sacred Symbols beweert dat hij met eigen ogen heeft gezien dat de Red Dead Redemption remake echt is. Hij verwacht een onthulling van de game in augustus.

Verder werd er nog een statement van Take-Two Interactive opgevist op Twitter, die de uitgever tijdens een financiële meeting gemaakt zou hebben. Dat statement luidt als volgt:

Een van de titels zou dus Red Dead Redemption kunnen zijn. En eerlijk gezegd vallen de puzzelstukjes te mooi in elkaar om toeval te zijn.

De vraag rest natuurlijk of het gaat om een remaster of een (visuele) remake. Wij hopen alvast op dat laatste. In de stijl van Red Dead Redemption 2. Met uiteraard updates in dialogen zodat de gebeurtenissen uit de tweede game veel prominenter aanwezig zijn…

Een reactie achterlaten