fbpx

Media Markt Duitsland verscheept PS5-consoles mogelijk 1 week vroeger

PS5 logo

Duitse PlayStation-gamers mogen zich in de handjes wrijven, want de kans is groot dat ze door de coronamaatregelen hun PS5-consoles een week eerder dan alle andere Europese landen ontvangen. Als ze hun PlayStation 5 bij Media Markt besteld hebben tenminste.

Deze week ontvingen volgens gamewebsite PlayFront.de verschillende klanten die een PS5 pre-order hebben geplaatst, een bericht dat Media Markt Duitsland de console vanaf 12 november wil verzenden. Dat is dezelfde dag als de release in Amerika en Japan. En bijgevolg een week voor de rest van Europa.


Media Markt zou de beslissing nemen om ervoor te zorgen dat fans hun consoles op tijd ontvangen, gezien overal in Europa lockdowns ingevoerd worden om het coronavirus in te dijken. Opvallend is wel dat de e-mail verstuurd werd vanuit een geautomatiseerd systeem. Of het bericht al verstuurd mocht worden en of de datum nog kan wijzigen, blijven onbeantwoorde vragen.

Het betreffende mailtje van Media Markt kan je onderaan dit bericht lezen. Of dit betekent dat ook Belgische en Nederlandse klanten van Media Markt hun PS5 een week eerder krijgen, is niet duidelijk.  Zodra we meer horen, lees je het hier.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

MUy4GvG

Een reactie achterlaten