fbpx

Master Chief is helemaal terug in nieuwe campaign trailer van Halo Infinite

Uitgever Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries hebben een nieuwe trailer gelost van Halo Infinite. Die brengt voor het eerst opnieuw de verhaalcampagne in beeld. En de makers lijken alle foutjes te hebben rechtgezet, want dit ziet er bruut uit.

De video hierboven doet terugdenken aan de hoogdagen (Halo 2 en Halo 3) van de franchise. Ontwikkelaar 343 Industries lijkt perfect te vatten wat die games zo geweldig maakten en bouwt daarop verder met een gigantische open wereld. En brengt bovendien de iconische soundtrack terug.


In Halo Infinite zakken we af naar de Zeta Halo, waar een grootse dreiging ons opwacht. Niet alleen in de vorm van The Banished, maar ook in vijanden die nog veel ouder zijn dan dat. We mogen dus opnieuw coole landschappen verkennen, allerlei gespuis overhoop knallen en de geheimen van Halo-ringen blootleggen.

Halo infinite stond aanvankelijk gepland als launchgame voor de Xbox Series X en S. De eerste campaignbeelden die Microsoft toonde in juli 2020 kregen echter zoveel kritiek omwille van de ondermaatse graphics dat de ontwikkelaar besliste de game een jaar uit te stellen.

En het resultaat ziet er nu verdomd goed uit. Wie heeft er zin in?

Halof Infinite verschijnt op 8 december op Xbox One en Xbox Series.

Een reactie achterlaten