fbpx

Massieve update voor Red Dead Online nu live

Rockstar heeft bekendgemaakt dat de eerste gigantische update voor Red Dead Online nu live is. De patch brengt niet alleen tal van nieuwe game modi, outfits en wapens, maar zorgt ook voor betere balans en houdt rekening met een waaier aan spelersfeedback.

Eerste nieuwigheid zijn de Daily Challenges. Door alledaagse wildernisactiviteiten te doen, kan je daarmee goudklompen verdienen. Denk maar aan dieren vellen, schatten zoeken, andere spelers neerkogelen en meer.


In de volgende weken wordt Free Roam uitgebreid met tal van coole activiteiten. Waaronder Fool’s Gold, Target Races, Fishing Challenges en veel meer. In de competitieve modus krijgen we dan weer drie nieuwe showdown spelmodi.

Vijanden omleggen kan nu ook met de Rare Shotgun en de Evans Repeater, twee nieuwe wapens die de update toevoegt. Daarnaast wordt de kledingmaker voorzien van een heleboel nieuwe outfits.

Verder zijn er een aantal sterke verbeteringen, zoals een upgrade voor de player map, een vernieuwd bounty systeem en een gemakkelijkere start voor bendeconflicten of een staakt-het-vuren.

Wie alle details wil uitpluizen, kan terecht op de newswire van Rockstar zelf. Zeker checken dus.

Een reactie achterlaten