fbpx

“Marvel’s Spider-Man 2 verschijnt eind 2021”

Of Spider-Man van Insomniac Games een goede game was? Zeker! En of wij dan ook al zin hebben in een vervolg? Reken maar. Volgens insider Imran Khan hoeven we er zelfs niet zo lang meer op te wachten. Khan verwacht dat er eind 2021 een nieuwe game van de superheld in de rekken ligt.

Wie is Imran Khan? Een ervaren gamejournalist die jarenlang de nieuwsrubriek van het Amerikaanse Game Informer leidde. Vandaag de dag presenteert hij Kinda Funny Gamescast. In de meest recente aflevering liet hij zijn voorkennis doorschemeren over Marvel’s Spider-Man 2.


“Ik weet hier eigenlijk te veel van, dus ik kan niet simpelweg een gokje wagen, maar ik denk dat we Spider-Man 2 sneller zullen zien dan we verwachten…”

Het is duidelijk dat de man meer weet dan-ie wil wil vertellen, al zegt-ie er ook bij dat Spider-Man niet toevallig de eerste game was waarmee de hardware van de PS5 gedemonstreerd werd. Je weet wel, die presentatie waarbij Spider-Man zonder laadtijden werd getoond? Volgens Khan genoeg reden om te geloven dat Insomniac Games al druk in de weer is met de sequel.

Bovendien is er het feit dat Insomniac Games nu tot de Worldwide Studios van Sony behoort. En in principe dus enkel nog exclusives kan maken. Een Spider-Man 2 is dus absoluut niet ver gezocht. Dat gezegd zijnde, blijft dit wel een gerucht zonder officiële bevestiging van Sony. Neem het nog even met een korreltje zout.

Een reactie achterlaten