fbpx

Marvel Rivals aangekondigd voor PS5, closed beta in juli

Marvel Rivals

Uitgever NetEase heeft tijdens de nieuwste State of Play een PS5-versie aangekondigd voor Marvel Rivals. In de team-based shooter nemen twee teams van zes spelers het tegen elkaar op. Voor de onthulling van de PS5-versie werden meteen twee nieuwe personages aangekondigd: Venom en Adam Warlock.

In totaal zal het rooster 19 Marvel-helden en villains bevatten, waaronder Spider-Man, Hela, Magneto, Star-Lord, Scarlet Witch en nog veel meer. Natuurlijk is dit geen arena-shooter in de klassieke zin van het woord, want je gaat vijanden te lijf met superkrachten in plaats van wapens.


Venom kan bijvoorbeeld tegenstanders opvreten, terwijl Spider-Man door omgevingen kan slingeren. De magnetische krachten van Magneto laten hem toe om projectielen te stoppen, terwijl Adam Warlock quantum-magie loslaat.

Cool is dat bepaalde superhelden ook een team-up attack hebben. Zo kan Rocket bijvoorbeeld op de schouders van Groot kruipen en alle vijanden veilig overhoop knallen. Verder kan The Hulk het nanosuit van Iron Man een boost geven voor een krachtige Unibeam.

Een closed beta voor de game is gepland in juli, al is het voorlopig nog onbekend hoe je je kan inschrijven. Check alvast de nieuwe trailer hieronder.

Een reactie achterlaten