fbpx

Man of Medan onthult co-op én multiplayer

Bandai Namco heeft de multiplayermodi onthuld van zijn horrorgame Man of Medan. Horrorgame? is dat dan geen singleplayer only? Nope, want je kan de game zowel spelen in online co-op of op de bank met tot wel vijf maten.

In de Shared Story Mode deel je jouw verhaal met dat van een maat in online co-op voor twee spelers. Beide spelers verkennen de wereld van de game en maken keuzes die het lot van de personages bepalen. Soms speel je dezelfde scène met twee protagonisten, andere keren zie je alles vanuit een ander perspectief, waardoor je allebei nieuwe info en locaties spot. De vraag blijft natuurlijk of jullie de juiste keuzes maken om het allebei te overleven. Want jouw keuze kan niet alleen de dood betekenen voor jezelf, maar ook voor je vriend.


In de Movie Night Mode speel je door het verhaal met vijf maten. Elke speler kiest zijn eigen personage en geeft de controller door wanneer de scène erop zit. Op die manier wordt elk personage dus gespeeld door een persoon met andere motieven. Zullen je maten je in leven houden? Of zit er één angsthaas tussen die enkel zijn eigen hachje wil redden? Het levert ongetwijfeld een gezellige avond op. Cool is dat elke speler op het einde van de playthrough een beoordeling krijgt. Met coole beloningen en awards.

Man of Medan verschijnt 30 augustus voor PS4, Xbox One en pc.

Een reactie achterlaten