fbpx

Life is Strange prequel bevestigd

Er deden al geruchten de ronde dat een prequel op Life is Strange in de maak was. Tijdens de Microsoft persconferentie werd dit bevestigd met een trailer. Deze prequel krijgt de ondertitel “Before the Storm“, verwijzend naar een gebeurtenis uit de eerste game. Dit wordt een driedelige serie. De eerste episode verschijnt op 31 augustus.

Chloe is terug, voor ze haar haren blauw verfde. Deze keer is het niet Ashly Burch die haar stem uitleent aan Chloe, maar Rhianna DeVries. Het verhaal draait rond Chloe’s relatie met Rachel Amber. Deze keer zal er geen rewind power zijn dus zal je twee keer moeten nadenken voor je een keuze maakt. Max, het hoofdpersonage uit de eerste game, zal niet terugkeren in de drie episodes. De ontwikkelaars wilden haar toch op een bepaalde manier terugbrengen. Als een soort bonusepisode krijgen we haar een laatste keer te zien, jaren voor de gebeurtenissen van deze prequel.  De bonusepisode genaamd ‘farewell’ verschijnt kort na episode 3.


Op de officiële Life is Strange blog liet ontwikkelaar Deck Nine Games weten dat dit niet het enige Life is Strange project is. Een tweede game is in de maak door ontwikkelaar DONTNOD. Daar zullen we later meer over te weten komen.

 

Een reactie achterlaten