fbpx

Lawn Mowing Simulator officieel aangekondigd, verschijnt deze zomer

Hou je klaar voor de videogamerevelatie van 2021, want hier komt Lawn Mowing Simulator! In de game moet je allerhande grasvelden zo goed en netjes mogelijk maaien. De game verschijnt deze zomer op pc en Xbox en deze week kan je al een demo testen op Xbox.

In Lawn Mowing Simulator kan je kiezen uit zo’n twaalf grasmaaiers van bestaande merken, van loopmaaiers tot zitmaaiers. Elke grasmaaier kan je zelf gaan aanpassen. Zo kan je het maaiblad in hoogte verstellen, de motor inspecteren en tal van andere acties uitvoeren.


Gras genoeg om te kortwieken trouwens, want je mag je uitleven op gigantische Britse velden, parken, kasteeltuinen of simpelweg de voortuintjes in een woonwijk. Grasmaaierraces organiseren zit er helaas niet in, al kan je wel die vervelende buurman een loer draaien door zondagochtend om 8u00 het gras beginnen maaien.

Ontwikkelaar van dienst is Skyhook Games die al eerder Train Simulator op de markt bracht. De studio gaat prat op zijn levensechte en gedetailleerde modellen en omgevingen En eerlijk gezegd is het niveau van detail in de trailer best indrukwekkend.

Lawn Mowing Simulator verschijnt deze zomer. Van 2 tot 16 april kan je een demo spelen op Xbox.

Een reactie achterlaten