fbpx

Ook Lara Croft maakt opwachting in Call of Duty Season 5

Lara Croft

Nicki Minaj en Snoop Dogg komen naar het vijfde seizoen van Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone komen. Dat wisten we al. Maar nog een bekend gezicht maakt haar opwachting. ’s Werelds meest iconische ontdekkingsreiziger Lara Croft wordt een speelbaar personage in Call of Duty.

Volgens een post op PlayStation Blog dropt Lara Croft in de game halverwege het seizoen. Het nieuwe seizoen gaat van start op 2 augustus. Geen idee hoe ze er als operator uit zal zien, want meer details kregen we niet van ontwikkelaar Infinity Ward. Hopelijk mag de schattenjaagster haar vijanden doorzeven met haar iconische dual pistols.


Gezien Lara Croft tot nu toe enkel op de PlayStation Store vermeld wordt, zou het kunnen dat de avontuurlijke archeologe een PlayStation exclusive. Al lijkt ons dat sterk.

In ieder geval lijkt Call of Duty een speeltuin te worden voor celebrities. Na de superhelden van The Boys, maken Nicki Minaj en Snoop Dogg hun opwachting als operator bij de launch van seizoen 5. En zoals je weet, mochten we in vorige seizoenen ook al het slagveld op sprinten met voetballers Neymar en Pogba.

Voor alle andere details trouwens de PlayStation Blog post, waarin ook alle wapens, maps, modes en nog veel meer besproken wordt voor het vijfde seizoen.

Een reactie achterlaten