fbpx

‘Lady Gaga krijgt rol in Cyberpunk 2077’

lady gaga robot

Dat CD Projekt Red met Cyberpunk 2077 een paar excentrieke personages zal introduceren, was al duidelijk uit de demo. Dat de game ook enkele bekende namen krijgt, is dan weer nieuw. Zo zou de Amerikaanse popzangeres Lady Gaga een rol in de game krijgen. Althans als we de Franse website ActuGaming mogen geloven.

De bronnen van de Franse outlet beweren dat de zangeres met pokerface bij de studio werd uitgenodigd voor een motion capture performance. In hoeverre die beelden gebruikt zullen worden in de uiteindelijke game is onzeker.


Het zou cool zijn om inderdaad een missie te ondernemen voor het personage van Lady Gaga. Al bestaat de kans ook dat je simpelweg een dansclub moet bezoeken, waar de dame aan het optreden is. Eén ding is zeker: met haar opvallende looks zou ze niet misstaan in een game als Cyberpunk 2077.

Als het nieuws correct blijkt te zijn, is het trouwens niet verrassend CD Projekt Red samenwerkt met de artieste. In 2012 deed zich namelijk een bizarre interactie voor tussen de twee op Twitter. Lady Gaga tweette een heleboel cijfers, waarop de makers van Cyberpunk 2077 positief reageerden. Voor sommigen een teken van een samenwerking.

Of de tweet effectief de aanleiding was voor een samenwerking, is onzeker. Meer details zouden bekendgemaakt worden op E3. Wij zijn alvast benieuwd.

Een reactie achterlaten