fbpx

Kojima: “Death Stranding wordt pas echt leuk vanaf de helft”

De meningen zijn verdeeld over Sony’s volgende PS4 exclusive Death Stranding. En bedenker Hideo Kojima doet er alles aan om het zo te houden. In een interview op Tokyo Game Show vorige week vertelde Kojima dat Death Stranding pas écht leuk wordt voorbij de helft van het verhaal.

In het interview met GameReactor had Kojima het over de hoge verwachtingen van zijn PS4 exclusive en de lengte van zijn game. Hij vergeleek Death Stranding met de film Alien:


“Death Stranding is zoals de film Alien: je ontdekt beetje bij beetje waarover het allemaal gaat, wat je wel en niet kan. Het wordt echt plezierig wanneer je 50% van de game voltooid hebt.”

Volgens Kojima moet Death Stranding vooral een verrassing worden voor de speler:

“In shooters en andere genres start je een game met bepaalde vaste regels en verwachtingen. Dit wil ik niet voor Death Stranding. Iedereen moet van nul starten en leren hoe ze de game moeten spelen.

Kojima begrijpt ook dat Death Stranding best verwarrend kan overkomen, maar stelt spelers gerust. Eens je de game speelt zullen alle puzzelstukken in mekaar vallen. Ben jij nu gerustgesteld of niet?

Death Stranding verschijnt 8 november op PS4.

REACTIES (1)

  1. Damadtree

    Op vlak van intrigerende personages en verhaal ziet het er weer geniaal uit, op vlak van gameplay heb ik grote zorgen… Hopelijk is de intrige genoeg om de wat tragere en saaiere gameplay te doorstaan 🙂

Een reactie achterlaten