fbpx

Killing Floor 2 komt dit jaar nog naar PS4

De ongemeen harde en bloederige shooter Killing Floor 2 zal dit jaar nog exclusief verschijnen op de PS4, dat maakte uitgever Deep Silver bekend. Wanneer precies dat liet de uitgever nog niet weten.

Killing Floor 2 belooft alvast het bloedbad van zijn voorganger nog een niveau hoger tillen. De sequel speelt zich een maand na de gebeurtenissen uit de eerste game af. Horzine Biotech’s experiment loopt nu wel heel erg uit de hand en het volledige Europese continent wordt overspoeld door hordes gemuteerde zombies. Aan jou en een kleine groep overlevenden om deze hondsdolle freaks aan gort te knallen.


Dit keer zullen de ZED‘s, de gedrochten die de fans van de games wél graag op hun zien afkomen, een grotere en slimmere intelligentie toegemeten krijgen. Je kan ze met vijf vrienden in co-op neermaaien of op je eentje in de singleplayer. De perks uit de originele Killing Floor maken ook terug hun opwachting en je mag je uiteraard opnieuw verwachten aan uiterst brute handgevechten.

Een exacte releasedatum werd nog niet bekend gemaakt, maar wie weet komen we die wel te weten tijdens de E3 binnen twee weken. Onertussen kan je hier al enkele screens bekijken.

rsz_killing_floor_2_ps4_announce_screenshot_4rsz_killing_floor_2_ps4_announce_screenshot_1rsz_killing_floor_2_ps4_announce_screenshot_2rsz_killing_floor_2_ps4_announce_screenshot_3rsz_killing_floor_2_ps4_announce_screenshot_5rsz_killing_floor_2_ps4_announce_screenshot_6

Een reactie achterlaten