fbpx

Kies je eigen penisgrootte in Conan Exiles

Waar veel games tegenwoordige controversiële materie uit de weg gaan, lijkt Conan Exiles exact het tegenovergestelde te doen. De survivalgame kiest resoluut voor full frontal nudity: in de character creator kan je zelfs de grootte van je geslachtsdeel bepalen.

De feature werd meteen in de kijker gezet op Twitter, want het mannelijke orgaan heeft zelfs vrij beweeglijke physics meegekregen:


Natuurlijk moeten we serieus blijven, maar na het zien van de tweede GIF-afbeelding, hebben we besloten dat dit de ultieme game moet zijn om je rivalen te teabaggen. Een enorme fluit in je tronie geduwd krijgen na een gevecht: het zou ons verwonderen als dat niet de internationale sport wordt in Conan.

Langs de andere kant is het vreemd dat ontwikkelaars dit soort dingen toch nog in hun games blijven stoppen. Vooral na het gamergate-schandaal. Denk bijvoorbeeld maar aan Dead or Alive Xtreme 3. De wulpse dames lopen er in bikini rond, maar omdat de game te expliciet zou zijn, kreeg het geen Westerse release. Maar dan vragen wij ons af: wat maakt mannelijke geslachtsdelen acceptabeler dan de vrouwelijke?

Een reactie achterlaten