fbpx

Sony maakt PlayStation Plus games voor april bekend

Sony heeft de titels bekendgemaakt voor je Instant Game Collection van april. Zoals je weet, heeft de uitgever de gratis games voor PS3 en PlayStation Vita vorige maand stopgezet. Een mooie PlayStation Plus line-up voor april verdienen de fans dus wel… en we moeten toegeven dat Sony zijn best doet om dat waar te maken.

Eerste game die je gratis mag downloaden is Conan Exiles. Overleef de woeste wildernis en de dodelijke beesten van het Conan-universum, terwijl je start met niets meer dan een doek om je edele delen te bedekken. Voedsel, wapens en een verblijfplaats, je moet het allemaal zelf vinden. Of zelf maken.


Tweede game is The Surge, een actie-RPG van de makers van Lords of the Fallen. In tegenstelling tot die game speelt The Surge zich af een hi-tech wapenfabriek die is ingenomen door vijandige mechs. Aan jou om de blikken monsters tot oud ijzer te herleiden en je collega’s te redden.

De nieuwe titels gaan live op 2 april, dus je hebt nog tot 1 april om de huidige PlayStationPlus games te downloaden. Waaronder Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Een reactie achterlaten