fbpx

Keanu Reeves komt naar Cyberpunk 2077

Tijdens de E3 Media Briefing van Microsoft heeft ontwikkelaar CD Projekt Red zowel de releasedatum als een nieuwe trailer van Cyberpunk 2077 gedropt. Maar de coolste verrassing? Je zal Keanu Reeves, ook bekend als John Wick, tegen het lijf lopen in de futuristische RPG.

Wat de rol van Keanu Reeves exact is en wat-ie voor je hoofdpersonage betekent, is niet meteen duidelijk. Al moeten we het CD Projekt Red nageven. Met de rollen van John Wick, Neo uit The Matrix en meer op zijn naam, is Keanu Reeves de perfecte partner in Cyberpunk 2077.


Check zeker ook de cinematische trailer hierboven, want die stelt een badass situatie voor zoals alleen de Poolse studio dat kan. V komt terecht in een mislukte deal en moet improviseren om met zijn leven te ontsnappen. Dat-ie daarvoor een paar vette trucjes achter de hand heeft, kon je uiteraard al raden.

En die releasedatum? Zoals verwacht haalt Cyberpunk 2077 dit jaar niet meer. Al moeten we niet bijzonder lang meer wachten. De game verschijnt op 16 april 2020.

Een reactie achterlaten