fbpx

Jurassic World Aftermath wordt nieuwe dino-game

Schermafbeelding 2020 04 23 om 20.49.03

Er klinkt al jaren geroep om een nieuwe killer dino-game en het lijkt erop dat Universal Studios de smeekbeden van de fans gehoord heeft. Het bedrijf registreerde namelijk een nieuw handelsmerk voor de naam Jurassic World Aftermath, dat volgens het document sowieso een videogame wordt.

Een interessante naam trouwens, zeker als we rekening houden met het einde van Jurassic World: Fallen Kingdom. Daarin blijkt een harmonieuze samenleving met de über-reptielen onvermijdelijk, dus wees er maar er zeker van dat Aftermath een pittige survival-game zou kunnen zijn.


De website die het document voor het eerste spotte, Jurassic Outpost, suggereert dan weer dat de game een reboot is van Jurassic World Survivor. Dat zou een third person survival game geweest zijn, waarin je na de gebeurtenissen van Jurassic World moet zien te overleven op Isla Nublar. De game was al vanaf 2016 in ontwikkeling, maar werd niet veel later geschrapt. Zonder officiële aankondiging of bewijs daarvan, kan het natuurlijk ook complete bogus zijn.

Toch moet gezegd dat de timing verrassend is. Enkele dagen geleden deelde Colin Trevorrow, regisseur van Jurassic World 3, ook al de eerste productiefoto van de film op Twitter. Het lijkt erop dat Universal toch wat van plan is met de dinowereld.

Een reactie achterlaten