fbpx

Super Nintendo World opent de deuren op 4 februari

Nintendo en Universal Studios hebben bekendgemaakt dat Super Nintendo World officieel de deuren opent op 4 februari. Universal Studios deelde ook de eerste officiële video die het Nintendo-gedeelte van het Japanse pretpark in beeld brengt. En wat ziet het er allemaal cool uit. Na lockdown een tripje naar Osaka boeken?

Het pretpark werd al in 2015 aangekondigd en zou dit jaar de deuren openen. Maar door de coronapandemie werd de opening uitgesteld. Die vindt nu plaats op 4 februari. In het park kan je onder andere plaatsnemen in een Mario Kart-achtbaan waarbij je via een AR-headset onder andere bananen en shells kan gooien naar je tegenstanders.


Volgens Universal wordt er alles aan gedaan om Super Nintendo World coronavrij te houden. Zo wordt er maar een beperkt aantal bezoekers tegelijk binnengelaten om de afstand te kunnen garanderen en word de AR-headsets na elke rit gedesinfecteerd.

Een journaliste van Bloomberg mocht als eerste bezoeker ter wereld het pretpark World bezoeken. Het resultaat zie je hieronder:

Check alle pics hieronder. Nintendo en Universal Studios zijn nog druk bezig met het bouwen van het Donkey Kong-gedeelte. Misschien toch maar eens een tripje naar Osaka wagen als de pandemie is overgewaaid?

qcg4pbxqpreb2munqqr7

rluicmv2xhyqn7uggh5f

gpmzmeqyriw319ecogh8

kmevtl2uhdjjdtehiur3

sjajt6duvcrpwcbdwup5

gim4bxwjqaavb5jtugcq

Een reactie achterlaten