fbpx

Je wagen is je levenslijn in originele survivalgame Pacific Drive

Pacific Drive

Pacific Drive wordt ongetwijfeld een van de meest intrigerende survival games ooit. Geen zombies of clickers in deze game, wat jij en je auto staan centraal in het plot. En samen mag je een post-apocalyptische wereld tegemoet gaan.

In de game ben jij een soort van Scavenger, die op zoek gaat naar grondstoffen in The Zone. Dat is een gevaarlijke regio omringd door een muur, waar tal van mysterieuze fenomenen zich voor doen. De enige manier om in en uit The Zone te geraken, is met je wagen. En zelfs dan is het gevaarlijk.


Aan jou het mysterie van The Zone op te klaren, door telkens dieper in het duistere gebied af te zakken. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, want je enige manier van overleven is je wagen. Maar zelfs met een voertuig is het een hel om The Zone te navigeren, want er zijn bliksemschietende torens, robots die wielen aan flarden rijten en nog veel meer dodelijke gevaren.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Telkens je uit The Zone terugkeert, doe je er goed aan je wagen te upgraden. En je benzinetank weer vol te gooien. Zonder wagen kan je een retour-tripje uit The Zone immers vergeten. De game heeft ook verschillende roguelike elementen.

Check alvast de trailer hieronder voor wat meer inzicht in de gameplay. Apart, niet? De game verschijnt nog dit jaar voor PS5 en pc.

Laat een reactie achter