fbpx

‘Je kan voertuigen en huizen kopen in Red Dead Online’

Red Dead Online

Hoewel Red Dead Online pas later deze maand live gaat, heeft website Rockstar Intel al wat details over het online luik opgedolven door de code van Red Dead Redemption 2 te doorzoeken. Die heeft aan het licht gebracht dat spelers zowel voertuigen als huizen kunnen kopen.

Via datamining vond fansite Rockstar Intel in de files van Red Dead Redemption 2 verschillende verwijzingen naar voertuigen, huizen, paarden en andere eigendommen. Aangezien het niet mogelijk is om in de basisgame huizen en voertuigen te kopen, gelooft de website dat het om features gaat van Red Dead Online.


Leuk detail: alle voertuigen hebben een placeholder prijs, dus om alle koetsen en huifkarren in je schuur te zetten, heb je heel wat dollars nodig. Opgedoken namen zijn onder andere Horse Cart, Small Coach, Chuck Wagon, Chuck Wagon (Gatling), Supply Wagon, Utility Wagon, War Wagon.

Het doet vermoeden dat spelers dus paard en kar kunnen kopen met een Gatling Gun erop. Uitermate geschikt voor een overval op een trein.

Wat de eigendommen betreft: ook daar heeft de website slechts een korte beschrijving van gevonden: ‘Rugged homeliness in the countryside’. Betekent het dat we ons eigen stuk land kunnen kopen om er daarna een prachtige blokhut op te zetten? Klinkt ons alvast als muziek in de oren. Tot er een grizzlybeer naast ons bed staat uiteraard.

Als de details kloppen, klinkt Red Dead Online alweer een stukje interessant. En zijn de in-game stadjes nooit veilig voor oorlogen tussen verschillende posses. Wij zijn alvast benieuwd.

Een reactie achterlaten