fbpx

Je kan oude assassins rekruteren in Assassin’s Creed Odyssey

Creed Odyssey

Goed nieuws voor gamers die houden van een leuke easter egg, want Assassin’s Creed Odyssey laat je toe om assassins uit de vorige games te rekruteren voor je scheepscrew. Dat ontdekte forumganger Kylo Rey van ResetEra.

Op het screenshot hieronder is duidelijk te zien dat je Evie Frye uit Assassin’s Creed Syndicate kan inhuren als luitenant op je schip. De dame maakt zelfs de vuurwapens van je crew 12% sterker door haar vaardigheid.


 

https://i0.wp.com/gamewave.fr/static/images/medias/upload/Assassins%20Creed%3A%20Odyssey/qMazdTFfQQyNBueACRjss9-1200-80.jpg?resize=1182%2C665&ssl=1

Volgens Kylo Rey is het mogelijk om een luitenant mee te nemen als je ergens aanmeert, zodat je een hulpje hebt tijdens verscheidene missies. Tijdens onze hands-on hebben wij daar echter weinig van gemerkt, dus neem dat detail nog met een korreltje zout.

De vraag is natuurlijk of Ubisoft echt alle eerdere Assassins beschikbaar zal maken via de in-game Helix-store. Klinkt in ieder geval wel cool. Neem het maar eens op tegen een leger assassins als Altaïr, Ezio, Connor, Edward, Arno, Jacob & Evie Frye en Bayek.

Wat denken jullie? Cool om de vorige assassins mee op reis te nemen? Of zijn ze een beetje out-of-date in het Oude Griekenland? En belangrijker: wie zou jij kiezen?

Een reactie achterlaten