fbpx

Je kan een PlayStation 5 winnen door Doritos chips te eten

PS5 Doritos

Naast een PS5 pre-order gegrepen? Er is nog hoop! Na een samenwerking met Activision voor Call of Duty: Black Ops Cold War, slaat Doritos de handen in elkaar met Sony om een coole wedstrijdactie op poten te zetten. De hoofdprijs? Zo waar een nagelnieuwe PlayStation 5 console.

Voor de actie, die de naam ‘Find All 4’ meekreeg, heeft Doritos zich laten inspireren door de bekende PlayStation-icoontjes. In elke Limited Edition Doritos-verpakking vind je een code die je kan ingeven op de website van de wedstrijd. Zo moet je de vier PlayStation-icoontjes verzamelen om een PS5 te winnen. Maar ook als je niet alle vier icoontjes in de code terugvindt, kan je nog steeds leuke prijzen winnen, zoals digitale content en meer.


Je winstkans kan je verhogen door deel te nemen aan een Augmented Reality zoektocht. Zo kan je op bepaalde locaties op een map virtuele Doritos-zakjes vinden. Elke digitale verpakking die je tegenkomt, bevat een PlayStation-vorm of een code voor een direct te winnen prijs.

Wie de wedstrijd en vooral de prijzen wil uitpluizen, kan terecht op de officiële website van Doritos. Wat denken jullie? Doritos vreten tot we erbij neervallen om die PS5 te winnen? We wensen jullie alvast veel succes!

REACTIES (1)

  1. Martijn Huijbregts

    En wat als er aan de binnen zijde geen code staat?
    Ik heb hier een zak zonder code wat nu?

Een reactie achterlaten