fbpx

Is Valkyrie Profile 3 eindelijk op komst?

Valkyrie Profile

Ontwikkelaar DokiDoki Groove Works, de studio achter Valkyrie Anatomia: The Origin, heeft via een berg vacatures bekendgemaakt dat-ie momenteel werkt aan een grootschalige RPG voor PS4. De studio is dan ook op zoek naar heel wat programmeurs, planners, grafische artiesten en meer om te helpen bij de productie.

De ontwikkeling van de nieuwe RPG zou van start gaan in augustus of september. Verder wilde de studio ook kwijt dat de game gebouwd wordt met de Unreal Engine 4.


Natuurlijk rijst de vraag aan welke titel DokiDoki dan werkt. Een volledig nieuw project? Of misschien het langverwachte derde deel in de Valkyrie Profile reeks? Toegegeven, de vorige games werden steevast ontwikkeld door Tri-Ace, maar je weet nooit dat Square Enix de projecten verschoven heeft.

Dat de fans al enige tijd wachten op een nieuwe Valkyrie Profile, mag duidelijk zijn. De eerste game wordt door zijn rijke verhaal nog steeds beschouwd als een cult-hit binnen het JRPG-genre. Ondertussen is-ie al bijna 20 jaar oud en werd-ie opnieuw uitgegeven voor de PSP in 2007 en voor mobile in 2018.

Een reactie achterlaten