fbpx

Invader wenst je Prettige Feesten & Gelukkig Nieuwjaar

Christmas 2022

Het jaar 2022 zit er weer bijna op en dat verdient zowel een terugblik als een kijk op de toekomst. Dat 2022 een knetterend gamejaar was, mag duidelijk zijn. We gingen van start met knallers als Horizon Forbidden West en Elden Ring. Om daarna af te sluiten met kleppers als Xenoblade Chronicles 3 en God of War Ragnarök.

Toch was niet alles rozengeur en maneschijn, want 2022 moet het jaar geweest zijn met de meeste uitstellen ooit. Games werden met bosjes verschoven naar 2023, wat maakt dat het voorjaar nu propvol releases zit. Denk maar aan Forspoken, de Dead Space remake, het langverwachte Hogwarts Legacy, de PlayStation VR2, Skull and Bones, Star Wars Jedi: Survivor en de Resident Evil 4 remake. En dat zijn enkel de eerste vier maanden.


Dat we een mooi jaar tegemoet gaan als gamers, staat nu al vast. Voor we beginnen dromen van al die heerlijke games in 2023, willen we jullie, onze lezers, toch even bedanken voor alle mooie momenten in 2022. Jullie reageerden massaal op onze artikels en reviews. En dat is onze drijfveer om altijd de laatste nieuwtjes te presenteren en onze ongezouten mening te geven van de nieuwste games. Dus nogmaals: een dikke merci!

We willen al onze lezers alvast een Prettig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar wensen. Geniet van het lekkere eten, vier gezellig met familie en vrienden of probeer een deel van je backlog weg te werken! Succes!

Een reactie achterlaten