fbpx

Injustice 2 nu ook officieel aangekondigd

Lang leve the interwebz! Gisteren nog gelekt door een poster van Gamestop, vandaag al volgt de officiële bekendmaking: de superheldenknokgame Injustice 2 is in de maak bij Netherrealm Studios. In de trailer zien we alvast Batman en The Flash die zich opmaken voor een fiks robbertje vuistenwisselen.

Naast een grote line-up aan DC-superhelden en villains, kunnen we volgens het persbericht ook onze eigen ultieme versie van de DC-personages bouwen en verbeteren. Spelers kunnen zelf bepalen hoe hun favoriete DC-personages eruitzien en ze personaliseren met unieke uitrustingen die in-game verdiend moeten worden.


En da’s belangrijk volgens bedenker Ed Boon :

We introduceren nieuwe features die de manier waarop fans vechtgames spelen verandert. We willen het genre blijven vernieuwen en de mogelijkheid voor spelers om hun favoriete DC superhelden en superschurken aan te passen en verbeteren is een belangrijke stap.

Injustice 2 vervolgt het verhaal van zijn voorganger. Batman en zijn bondgenoten werken samen om de uiteengevallen samenleving te herstellen en strijden tegen degenen die Superman’s regime terug willen brengen. Temidden van de chaos verschijnt een nieuwe bedreiging die het voortbestaan van de Aarde in gevaar brengt.

De game krijgt eveneens de grootste line-up comichelden ooit: van klassiekers als Batman, Superman, Supergirl en Aquaman tot nieuwe schurken als Atrocitus en Gorilla Grodd. Injustice 2 staat gepland voor release in 2017 en verschijnt zowel op de PS4 als de Xbox One.

Een reactie achterlaten