fbpx

Inifinite Warfare haalt top 10 van meest gehate YT-video's

Call of Duty: Infinite Warfare wordt door de YouTube-community compleet afgemaakt. De shooter van Infinity Ward werd vorige week aangekondigd en heeft ondertussen al 1.197.989 dislikes op de videowebsite.

De video werd zo’n 14 miljoen keer bekeken, maar dankzij het grote aantal dislikes heeft hij toch een plaatsje veroverd in de top 10 van meest gehate YouTube video’s. De reveal trailer van Call of Duty: Infinite Warfare staat namelijk op nummer 7, tussen de clip ‘We can’t stop this’ van Miley Cyrus en ‘Anaconda’ van Nicki Minaj. Let wel, die andere video’s stonden al minstens een jaar of twee online, terwijl de dislikes van Infinite Warfare ophoopten in een week.


Schermafbeelding 2016-05-09 om 16.18.36Ondertussen stonden de werknemers van ontwikkelaar DICE erbij en keken ernaar met een lachje. De reveal trailer van Battlefield 1 haalde namelijk al 19.5 miljoen views en kreeg slechts een dikke 18.000 dislikes te slikken.

CEO van Activision, Eric Hirshberg, ligt er helemaal niet wakker van. Hij liet weten dat het bedrijf eerder al te maken kreeg met zulke kritiek. Op het moment dat de man dat statement maakte, stond de teller wel nog maar op 400.000 dislikes. Misschien toch maar eens beginnen nadenken over de toekomst van Call of Duty.

De werknemers van Infinity Ward reageren daarentegen zeer vriendelijk en bescheiden op het succes van hun concurrent. Toen een fan de ontwikkelaar op facebook provoceerde, kreeg hij het volgende antwoord:

IFFacebook

Daar stopte het zelfs niet. Onder andere Michal Drobot complimenteerde de reveal trailer van Battlefield 1 op Twitter voor z’n facial animations en rendering.

Ook Game Designer Douglas Holder, een ex-werknemer van Naughty Dog, liet van zich horen:

Tot slot feliciteerde ook Eric Monacelli, ook een Naughty Dog-veteraan die zich aansloot bij Infinity Ward, het team van DICE voor de indrukwekkende reveal. Je moet het de jongens van Infinity Ward nageven: zoveel sportiviteit vertonen terwijl ze momenteel het verliezende team zijn.

Een reactie achterlaten