fbpx

Infinity Ward toont eerste trailer van Call of Duty: Modern Warfare 2

Ontwikkelaar Infinity Ward heeft officieel Call of Duty: Modern Warfare 2 onthuld met de eerste gameplaytrailer. Daarin zien we Task Force 141 aan het werk tijdens verschillende missies te land, ter zee en in de lucht.

We zien bekende gezichten zoals Gaz, Ghost, Soap en Captain Price samen met nieuwkomer Vargas jacht maken op een crimineel. Daarbij komen ze terecht in Iran. De verhaalcampagne zou zich ook tijdens een bepaalde missie afspelen in Amsterdam.


Daarnaast zou Modern Warfare 2 volgens de PlayStation Blog een vernieuwd watersysteem hebben en zou de gameplay zich meer op en onder het wateroppervlak afspelen. Daarnaast mag je je verwachten aan een verbeterde AI en krijgt de multiplayer een vernieuwde Gunsmith en een heleboel nieuwe modussen.

Een van die nieuwe modussen heet Prisoner Rescue en heeft wat weg van de tactische shooter Rainbow Six Siege. Ook de co-opmodus Special Ops maakt een comeback.

Infinity Ward kondigt ook een alpha- en bètatest aan. De alpha vindt plaats in augustus en laat je de gamemodus gunfight spelen. De bèta vindt enkele weken later plaats en laat spelers een deel van de multiplayer testen.

Daarnaast werkt Raven Software ook nog aan een nieuwe Warzone, die staat ook officieel gepland voor release dit najaar.

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op 28 oktober voor PS4, PS5, Xbox en PC.

Een reactie achterlaten