fbpx

Indrukwekkende titels voor Games with Gold in april

Games with Gold wordt met de maand indrukwekkender. De exclusieve dienst voor Xbox Live Gold-gebruikers biedt volgende maand een reeks gratis toppers aan, waaronder Insomniacs over-the-top actiegame Sunset Overdrive.

Naast de exclusive krijgen Xbox One-spelers het populaire The Wolf Among Us. Microsoft breidt het aanbod nog uit met Dead Space en Saints Row IV, twee Xbox 360-kleppers die  dankzij backwards compatibility speelbaar zijn op de Xbox One.


Concreet ziet het releaseschema van Games with Gold er zo uit:

 • Dead Space (Xbox 360) – beschikbaar van 1 tot en met 15 april
 • Saints Row IV (Xbox 360) – beschikbaar van 16 tot en met 30 april
 • The Wolf Among Us (Xbox One) – beschikbaar van 1 tot en met 30 april
 • Sunset Overdrive (Xbox One) – beschikbaar van 16 april tot en met 15 mei

Met argusogen wachten we de aprilgames van PlayStation Plus af voor PlayStation 4. De service bood vroeger vaak straffe titels aan, maar sinds de komst van de PS4 moeten gebruikers het voornamelijk stellen met indie-games op Sony’s nieuwste console.

REACTIES (6)

 1. JButter

  Prachtige maand, zeker The Wolf Among Us en Saints Row IV kijk ik naar uit.

  Ben ook benieuwd wat Sony doet, maar dat valt de laatste maanden steeds tegen.

 2. StraightOuttaBelgium

  Ik schaam mij in Sony zijn plaats. Wat een belachelijk slechte games ( in mijn ogen dan toch) krijgen we de laatste maanden wel niet !?!?! paar maand geleden dat ik nog een PS plus spel gedownload heb. Momenteel 7 games op men PS4 en nog maar 30gb vrij. Al paar keer games eraf moeten zwieren omdat ik geen plaats meer had, laat staan dat ik er nog van die flutgames op zou zetten. Best spijtig allemaal. Kan toch niet dat ik de enige ben die er zo over denkt ,correct me if I’m wrong.

  • Yannick Van Hoorde

   De games van PS Plus zijn minder mainstream. Voor de één kan het een pareltje zijn, terwijl de ander er helemaal niets aan vindt. Persoonlijk denk ik dat Sony wat meer moet afwisselen tussen indie-titels en grotere (triple-a) games om zo alle klanten/spelers tevreden te houden.

 3. Damasta007

  Sony mag voor mijn part toch ook snel eens wat doen aan hun gratis PS-Plus games. Bij Xbox smijten ze iedere maand met top triple A-games, terwijl we het op PSN moeten doen met indie-games waarvan meer dan de helft de moeite niet is om te downloaden. Is geleden van Rocket league dat ik nog eens iets downloadde en da’s toch ook al weer een goed half jaar geleden.

 4. Erg mooie titels deze maand voor XOne!
  Sony zou beter enkel games naar PS Plus brengen voor de PS4 om zo wat duurdere titels te kunnen aankopen. Want zonder backward compatibility beginnen die PS3-games stilaan nutteloos te worden. Mijn PS3 zet ik al lang niet meer aan.

 5. Karel Steutelings

  Ik was het bestaan van Sunset Overdrive alweer vergeten. Toch niet echt het meest memorabele spel. Een typische exclusive aan het begin van een nieuwe console generatie.

Een reactie achterlaten