fbpx

Indiana Jones and the Great Circle toont eerste gameplay

Het heeft een tijdje geduurd, maar MachineGames heeft eindelijk de eerste beelden getoond van Indiana Jones and the Great Circle. In de avonturengame reis je als Indiana Jones de wereld rond, in first-person. De game komt nog dit jaar naar Xbox Series en pc.

De game speelt zich af in 1937 waarbij Indy oog in oog staat met de nazi’s. De obscure Duitsers zijn op zoek naar een eeuwenoude kracht die verbonden is met The Great Circle. Vanzelfsprekend ben jij de enige die hen een halt kan toeroepen.


Als de iconische archeoloog en grafrover maak je een wereldreis om mysteries bloot te leggen en een van de grootste geheimen ooit ontdekken. Enkele locaties die je zal bezoeken: het Marshall College, het Vaticaan, de piramides van Egypte, de gezonken tempels van Sukhothai en meer.

Opvallend: ontwikkelaar MachineGames – bekend van de Wolfenstein games – koos opnieuw voor een first-person view in plaats van third-person. Zo moet je puzzels oplossen en Duitsers afrossen in first-person. Tijdens bepaalde acties schakelt de camera wel over naar third-person.

Tijdens je avontuur mag je ook de iconische zweep van Indiana Jones gebruiken. Niet alleen als wapen, maar ook als tool om de omgevingen te doorkruisen. De stem van Indiana Jones wordt niet ingesproken door acteur Harrison Ford, maar door Troy Baker die ook Joel speelde in The Last of Us.

Indiana Jones and the Great Circle komt dit (na)jaar. Check de trailers hieronder.

Een reactie achterlaten