fbpx

In Cyberpunk 2077 kan je jouw auto roepen

Cyberpunk car

Je hoeft niet per se bionische benen aan te schaffen om je snel door Night City te verplaatsen. De makers van Cyberpunk 2077 hebben (via Gameinformer) bevestigd dat je op elk moment je auto kan roepen, net zoals Geralt dat in The Witcher 3 deed met zijn paard. Waar je ook bent, met een druk op de knop komt je futuristische bolide naar je toe gereden op automatische piloot. Dat je dit best niet doet als je op de twaalfde verdieping van een wolkenkrabber staat, spreekt voor zich.

CD Projekt Red onthulde in de recente Night City Wire al verschillende details over de voertuigen van Cyberpunk 2077. Zo zijn niet alle vier- en tweewielers even blits en hightech als je zou denken. De ontwikkelaar ging bovendien een samenwerking aan met automerk Porsche zodat je met de iconische 911 kan gaan scheuren in de straten van Night City. De klassieker is bovendien helemaal gepimpt in Johnny Silverhand-stijl.


Keanu Reeves’ echte bike, ontworpen door zijn bedrijf Arch Motorcycle Company, krijgt ook een plekje in je garage. Wie niet vies is van ronkende motoren en lekkende benzinetanks moet zeker de video hieronder bekijken. Op het einde kan je verse Cyberpunk-motorgameplay zien.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 19 november.

 

Een reactie achterlaten