fbpx

In Assassin’s Creed Valhalla kan je op elk moment van geslacht veranderen

AC valhalla eivor

We hadden het al gemerkt tijdens onze hands-on sessie, maar uitgever Ubisoft bevestigt dat het ook in de finale game zit. In Assassin’s Creed Valhalla kan je op elk moment switchen tussen een mannelijk en vrouwelijk hoofdpersonage.

Waar je in voorganger Assassin’s Creed Odyssey nog aan de start van de game een geslacht moet kiezen en de rit uitzitten met hetzelfde personage, kan je in Valhalla op elk moment het geslacht van je Viking veranderen. Dat kan simpelweg door de game te pauzeren en in het optiemenu jouw Eivor aan te passen naar man of vrouw.


Niet alleen geeft het de speler meer vrijheid, gezien de keuzes die je krijgt samenhangen met geslacht, hoef je ook geen tweede speelbeurt meer te starten met een ander personage. Gewoon even je savepoint heropstarten en met het andere geslacht testen.

Ook nieuw in Assassin’s Creed Valhalla: er zitten échte Viking rap battles in de game, je kan deelnemen aan zuipwedstrijden in je Vikingdorp en je kan ook brute X-ray aanvallen uitvoeren, net als in Mortal Kombat!

Assassin’s Creed Valhalla verschijnt op 17 november.

Een reactie achterlaten