fbpx

Fake uitnodigingen voor PS5-event in omloop

PS5 backwards compatibility

Uitstekend nieuws! De PlayStation 5 wordt deze maand nog onthuld, tijdens een PlayStation Meeting op 20 februari.  Tenminste, als we de uitnodiging mogen geloven die naar verschillende Amerikaanse nieuwsmedia en influencers werd gestuurd. Zo fake als een Kardashian kont.

De uitnodiging belooft ’the future of PlayStation and Interactive Entertainment’ te tonen. Het event zou doorgaan in het PlayStation Theater in New York, om 17.00u plaatselijke tijd. Dat hier een troll aan het werk is, staat zo goed als vast. Niet alleen ontkent Sony hier iets mee te maken hebben, de invites – met bedenkelijke tekst – werden ook verstuurd vanuit een gmail-account.


Goed geprobeerd, jongens. Sony, wanneer komt die echte invite?

PS5

Geen idee wat de kerel of dame wilde bereiken. Misschien zijn of haar manier om Sony te laten weten dat we zitten te wachten op de PS5? Een leuke poging is het zeker, alleen spijtig dat-ie zo doorzichtig is.

En hoewel we nog geen duidelijke details hebben over de PS5, weten we dat verschillende ontwikkelaars al dev-kits voor de console bezitten.

Een reactie achterlaten