fbpx

Henry Cavill neemt emotioneel afscheid van The Witcher

henry cavill the witcher tudum

In São Paulo vond dit weekend het Netflix-event Tudum 2023 plaats. Niet alleen kregen de tienduizenden bezoekers een nieuwe sneak peek van het derde seizoen van The Witcher, de hoofdrolspelers verschenen ook op het podium. Ook Henry Cavill die van de gelegenheid gebruik wilde maken om afscheid te nemen.

Het derde seizoen is het laatste waarin Cavill de rol van Geralt the Witcher vertolkt. In seizoen 4 en 5 neemt Liam Hemsworth de fakkel over. Cavill wilde alvast een dankwoordje plaatsen voor zijn vele fans, maar het werd hem even te veel.


Onder luid gejoel van zijn vele fans moest hij ook even slikken toen hij zijn collega’s bedankte voor hun inzet en om de rollen zo complex en gedetailleerd neer te zetten. Het Braziliaanse event werd gelivestreamd en miljoen kijkers zagen het hartverwarmend moment. Hieronder kan je het fragment via Twitter bekijken.

Seizoen 3 van The Witcher verschijnt in twee delen. De eerste afleveringen kan je vanaf 29 juni kijken op Netflix, het tweede deel vanaf 27 juli.

Een reactie achterlaten