fbpx

Heeft Bethesda een Game of Thrones game in de maak?

Het is mogelijk dat we in de nabije toekomst een wel heel coole aankondiging te horen krijgen van Bethesda. Enkele forumleden van NeoGAF hebben op website van de Amerikaanse retailer Target een pagina gespot die verwijst naar Bethesda: Game of Thrones. Denken jullie wat wij denken?

Op de pagina staat slechts die ene verwijzing, maar als Bethesda inderdaad werkt aan een videogame van Game of Thrones wordt dat ongetwijfeld een gigantische game. Bethesda staat bekend om zijn reusachtige en sfeervolle open werelden à la Skyrim en Fallout en zou dus de ideale ontwikkelaar zijn om een digitale versie te creëren van Essos en Westeros.


Todd Howard, lead producer van The Elder Scrolls en Fallout, zei vorig jaar in februari al dat de uitgever werkt aan maar liefst vier grote projecten, die compleet anders zijn dan wat Bethesda tot nu toe ontwikkeld heeft. Toegegeven, The Evil Within 2 en Wolfenstein II waren toen nog niet aangekondigd, maar aangezien die games in grote mate de formule van hun voorgangers volgen, is het mogelijk dat die titels sowieso niets met die uitspraak te maken hadden.

Wat wij echter frappant vinden, is dat een game-adaptatie van Game of Thrones – als dit gerucht werkelijk blijkt te kloppen – nu pas opduikt. Oké, er is ook nog die verhaalgedreven Telltale-game, maar die kan je niet vergelijken met wat Bethesda van plan is met het universum van de überpopulaire reeks.

Een Game of Thrones-game in ware Skyrim-stijl? Wij zijn er klaar voor!

Een reactie achterlaten