fbpx

Halo tv-serie meest bekeken première op Paramount+

Halo

De Halo tv-serie is nog maar net live gegaan op Paramount+ en heeft al een record gevestigd voor de streamingdienst. Zo zorgde de tv-serie rond Master Chief voor de meest bekeken premiere op de service ooit.

De pilootaflevering die op 24 maart online ging, stootte 1883, de westernprequel van de serie Yellowstone, van de troon. En dat is best indrukwekkend. Microsofts videogamereeks heeft natuurlijk miljoenen fans en ook scifi-kijkers die niets met games hebben te maken, willen volgens Paramount de serie uitproberen.


Opvallend: Paramount heeft geen specifieke kijkcijfers van de serie gedeeld. Al is bekend dat de eerste aflevering van 1883 zo’n 4,8 miljoen kijklustigen trok. Het kijkcijfer van Halo ligt mogelijk boven de 5 miljoen kijkers liggen.

Veel geïnteresseerden dus en hopelijk kan Halo dat momentum ook behouden. De eerste reacties en reviews zijn immers niet lovend. De serie wordt op Rotten Tomatoes omschreven als zielloos, generic en ongebalanceerd.

Elke week lost Paramount+ een nieuwe aflevering van de Halo-serie. Bij ons is Paramount+ nog niet beschikbaar. Al kan je natuurlijk wel met een VPN toegang krijgen tot de streaming service.

Een reactie achterlaten