fbpx

Hades 2 nu verkrijgbaar in early access

Hades 2

Hades 2, de sequel op de epische roguelike dungeon crawler, is verkrijgbaar in early access op Steam en de Epic Games Store. Ontwikkelaar Supergiant Games laat weten dat de titel nog zeker tot eind 2024 in early access blijft, dus versies voor andere platformen hoeven we vóór die tijd niet te verwachten. Je kan de game kopen voor €28,99.

Merk op dat de Early Access versie van Hades 2 nog geen afgewerkt product is. Hoewel de game al meer personages, zones en vijanden heeft dan de originele game, mist-ie nog een heleboel verhaalelementen, omgevingen, arena’s, gameplaysystemen en meer.


Tijdens de early access zal Supergiant Games elke maand natuurlijk een grote update lanceren, die talloze nieuwigheden aan de titel toevoegt. Verder zullen er ook follow-up patches zijn, die eventuele problemen in de nieuwe updates aanpakken.

Zoals je weet, kruip je in Hades 2 in de huid van Melinoë, de zuster van Zagreus uit de eerste game. Opnieuw is het jouw taak om uit de Griekse onderwereld te ontsnappen, terwijl je kennismaakt en flirt met allerlei Goden en mythische figuren. Staat ook op je to-do lijst: Kronos verslaan.

Check zeker de onderstaande trailer, want die is op meesterlijke wijze in elkaar gebokst.

Een reactie achterlaten