fbpx

Gucci pakt uit met Xbox Series X console van $10.000

Gucci Xbox series

Ter ere van het 20-jarige jubileum van Xbox, verschijnt binnenkort wel een erg aparte console. Microsoft en luxemodemerk Gucci hebben de handen in elkaar geslagen voor een peperdure Xbox Series X. De ‘Xbox by Gucci’ is bijzonder beperkt in oplage en kost je 10.000 dollar.

De Xbox Series X-console wordt exclusief in Gucci-winkels verkocht. Voor je een ticket naar Beverly Hills, Milaan, Londen, Berlijn of Tokio boekt: de oplage is bijzonder beperkt. Er zijn maar 100 exemplaren van de peperdure console gemaakt.


Wat je voor 10.000 dollar krijgt? Een genummerde Xbox Series X-console met de overbekende Gucci-motiefjes er overal op gegraveerd en twee custom controllers. Die Gucci-motiefjes heten trouwens het Rhombi-ontwerp. Volgens ontwerper Gucci staat de dubbele g niet alleen voor de initialen Guccio Gucci, maar in dit geval ook voor de uitdrukking ‘Good Game’. Wat een toeval.

Dit alles zit netjes verpakt in een reiskoffer met knalgroene binnenbekleding. Subtiel reizen zit er niet in: aan de ene kant staat in grote letters ‘Xbox’ geschreven, aan de andere kant ‘Good Game’. O ja, in de koffer vind je ook nog een code voor een Xbox Game Pass abo.

Wat denk je? Even gek doen en een pre-order zetten in de Gucci Store?

Gucci xbox 3

Xbox gucci 41

gucci xbox 1

gucci xbox 2

 

Een reactie achterlaten