fbpx

GTA Online krijgt grootste muziekupdate ooit

GTA Online radiostations

Na het nieuws dat GTA Online heel binnenkort een nieuw eiland en bijhorende Heist krijgt, laat Rockstar weten dat het tegelijk de grootste muziekupdate ooit krijgt. Zo worden met de update ook drie nieuwe radiozenders toegevoegd en gloednieuwe mixes voor radiostations FlyLo FM en Worldwide FM met meer dan 250 tracks.

De Cayo Perico Heist update verschijnt 15 december en introduceert The Music Locker, een nieuwe underground club waar bekende DJ’s een set geven. Dat wisten we al. Daarnaast introduceert de update ook drie nieuwe radiostations: Still Slipping Los Santos van DJ Joy Orbison, Kult FM gehost door Julian Casablancas en The Music Locker.


Still Slipping FM is de nieuwe radiozender van de Britse DJ Joy Orbison. Hij heeft in Los Santos zijn eigen zaak geopend ien hoopt zijn piratenradiostation te lanceren. Verwacht hier een naadloze mix van house, techno, drill en drum and base.

Kult FM wordt dan weer gehost door Julian Casablancas van The Strokes en The Voidz. Je krijgt gastoptredens te horen van Mac Demarco, David Cross en Tony Mac en muziek van onder andere Joy Division, New Order, Danzig, The Velvet Underground en Iggy Pop.

The Music Locker is dan weer het radiostation van de gelijknamige VIP nachtclub op het eiland. Hier kan je sets horen van Moodymann en andere dj’s die hun opwachting maken in de club. Daarnaast worden bestaande radiostations geüpdatet met zo’n 250 nieuwe tracks.

Het wordt een belangrijke week voor GTA Online. Morgen gaat de Cayo Perico Heist live, de grootste update is sinds de lancering van de online modus. Zo krijgt de game een nieuw eiland en een nieuwe Heist waarin je een streng ebwaakt privé-eiland van een drugsbaron moet overvallen. Je kan de heist voor het eerst ook op je eentje spelen.

GTA Online radiostations

Een reactie achterlaten