fbpx

GTA Online krijgt co-op racemodus

Rockstar heeft een nieuwe racemodus toegevoegd aan Grand Theft Auto Online. In Target Assault Races slaan twee spelers de handen in elkaar om samen in een gewapend voertuig door het zuiden van San Andreas te scheuren. Hun doel? Tegenspelers van de baan knallen en zoveel mogelijk punten scoren.

Target Assault speel je dus best met je vaste speelmaat. Een speler kruipt achter het stuur en probeert tussen de kogelregens van vijanden te manoeuvreren. De ander schakelt als schutter de vijandelijke overtuigen uit. Na elke ronde wisselt het duo van plaatsen. Per voltooide racelap of geraakt doelwit scoor je punten. Het stel met de hoogste totaalscore wint uiteraard.


De nieuwe modus is vanaf nu beschikbaar met zeven unieke tracks en verschillende gethematiseerde voertuigen, waaronder de Vapid Caracara. Het nieuwe voertuig kan ook aangekocht worden via Warstock Cache & Carry.

Om de kleine uitbreiding te vieren start Rockstar met een week lang double cash en RP in Target Assault Races. Tot en met 9 april zijn er verschillende kortingen beschikbaar bij wapen- en autoverdelers in GTA Online.

Een reactie achterlaten