fbpx

GTA IV krijgt binnenkort nieuwe muzieknummers

Tien jaar na de release van Grand Theft Auto IV krijgt de game een update. Verschillende nummers worden verwijderd uit de game omdat op 26 april de muzieklicentie van Rockstar Games vervalt. Om welke speelnummers het specifiek gaat, laat de ontwikkelaar nog in het midden. Wel is het team van plan om een deel van de verdwenen tracks te vervangen met nieuwe muziek.

Wat we wel weten is dat het vooral over muzieknummers van het Russische radiostation Vladivostok FM gaat. In een bericht aan GameSpot verduidelijkt Rockstar dat een aantal deuntjes vervangen worden door nieuwe. De ontwikkelaar belooft meer informatie vrij te geven van zodra er meer geweten is.


In het verleden gebeurde hetzelfde met Grand Theft Auto: San Andreas en Vice City. Beide games kregen abrupt een update die respectievelijk zeventien en tien nummers verwijderden. Meestal zette Rockstar zijn fans voor voldongen feiten. Deze keer lekte de informatie vroegtijdig met een hoop verontruste commentaren op internetfora tot gevolg.

Een reactie achterlaten