fbpx

‘GTA 6 onthullingstrailer komt binnenkort uit’

GTA 6 soon

Rockstar onthulde in februari dat GTA 6 volop in ontwikkeling is. Daardoor zitten fans nagelbijtend te wachten tot de studio de onthullingstrailer van de langverwachte openwereldgame dropt. En nu blijkt dat die sneller komt dan gedacht. Althans als we een gerucht mogen geloven. Pittig detail: moederbedrijf Take-Two brengt op 16 mei een nieuw financieel verslag uit.

Zo zwierde YouTuber KRYPTO9095, bekend om z’n GTA-video’s, onlangs een bericht op Twitter, waarin hij vermeldt dat GTA 6 eraan komt. Daarbij houdt hij ook het logo van Rockstar voor de camera. Opvallend: de YouTuber heeft zo’n 2 miljoen volgers en wordt ook gevolgd door het officiële Twitter-kanaal van Rockstar Games.


Niet veel later spotte @NEWSLEAKSGTAS dat KRYPTO9095 ook zijn YouTube-kanaal had aangepast met een banner van GTA 6. Wat de content creator daarmee duidelijk wilde maken? Of hij muziek maakt voor de game? Zou kunnen, al is het momenteel niet duidelijk. Let wel op de stijl van het GTA 6 logo in de banner op zijn kanaal. Dat lijkt enorm hard op het logo van de allereerste game in de reeks. Toeval of niet?

Twitter-gebruiker El Nitro 56 mengt zich ook in de zaak. Zo liet-ie vallen dat hij de collega is van KRYPTO9095 en dat ‘leakers niet ver van de waarheid zaten, betreffende de rol van KRYPTO9095 in de ontwikkeling van de game. Verder liet El Nitro 56 ook nog vallen dat er binnenkort een trailer voor de games zou verschijnen.

Daarbij vermeldde hij het statement ‘One City, two different times’. Iets wat overeenkomt met eerdere leaks, waarin bekend raakte dat GTA 6 zich over een tijdsbestek van enkele decennia zou afspelen.

Natuurlijk is niets van dit hele verhaal bevestigd door Rockstar zelf. Het zou dus even goed kunnen dat El Nitro 56 en KRYPTO9095 simpelweg uitbundige fans zijn, die hun bedenkingen online delen. Al valt de puzzel voor een paar van de bovenstaande elementen toch mooi in elkaar. Zeker als je de logo’s vergelijkt.

Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen: op 16 mei brengt Take-Two zijn financiële verslag uit over afgelopen jaar en wat ze in petto hebben voor de toekomst. Hopelijk worden we binnen enkele dagen wijzer over de plannen van GTA 6. En die eerste trailer.

Een reactie achterlaten