fbpx

Greymoor is het nieuwe hoofdstuk van The Elder Scrolls Online

Zenimax Online Studios heeft een gigantische waaier aan uitbreidingen en content voor The Elder Scrolls Online voorgesteld. Nieuwste hoofdstuk voor het online rollenspel is Greymoor. De uitbreiding maakt deel uit van The Dark Heart of Skyrim, de nieuwe saga waar het komende jaar alles om draait.

The Dark Heart of Skyrim gaat in maart van start met de Harrowstorm dlc. Daarin duiken plots bovennatuurlijke stormen op in het Westen van Skyrim. De bizarre natuurverschijnselen zuigen het leven uit hun slachtoffers, waardoor dieren en mensen transformeren in hersenloze zombies of dodelijke monsters.


Uiteraard zijn er avonturiers nodig om de stormen te onderzoeken, maar al snel wordt duidelijk dat er meer achter zit. Tijdens het Greymoor-hoofdstuk krijg je te maken met een eeuwenoud kwaad en zullen avonturiers moeten vechten om het licht terug naar Skyrim te brengen. Wie Skyrim trouwens gespeeld heeft, zal gemerkt hebben dat de trailer van Greymoor belachelijk veel lijkt op een eventuele proloog van de Dawnguard-dlc. Want is dat niet Lord Harkon, die we op ’t einde van de video zien? Het zou alvast fantastisch zijn voor de lore van The Elder Scrolls…

The Elders Scrolls Online: Greymoor verschijnt op 18 mei voor pc en op 2 juni voor consoles.

Een reactie achterlaten