fbpx

GIFs en memes maken met PS4 nu mogelijk

Dit is er eentje waar PS4-gamers wereldwijd heel wat plezier aan zullen beleven. Wilde je namelijk altijd al een gaming meme creëren, maar vond je de juiste screenshot niet? Wanhoop niet langer, want dankzij de Sharefactory kan je nu een meme maken van eender welke screenshot. Hou je dus klaar voor een overload aan gaming memes, rechtstreeks van de bron.

Eentje maken is simpel. Dat doe je gewoon via Sharefactory. De app kreeg een vette update, zodat je nu geanimeerde GIFs kan maken, maar ook tekst – en meer bepaald de iconische witte meme-font – kan toevoegen aan afbeeldingen en GIFs. Wie het liever wat professioneler houdt, kan kiezen voor de foto-collage met meerdere screenshots.


Qua algemene functies krijgt Sharefactory ook PS4 Pro-ondersteuning, nieuwe stickers, de mogelijkheid om te zoomen, een pano te maken en clips te splitsen op een tweede video track. Tot slot krijgt de exportsnelheid een boost van 20%. De tool wordt nog handiger dus.

Vergeet trouwens niet dat GIFs rechtstreeks geüpload kunnen worden naar Twitter. Gedeelde GIFs kunnen 10 seconden lang zijn, dus je Twitter-account linken is de boodschap. En als je ons nu wil excuseren, dan gaan wij even onze Battlefield 1-kill vereeuwigen in een GIF.

via GIPHY

Een reactie achterlaten