fbpx

Gerucht: Telltale Games sleutelt aan 2 nieuwe projecten

Goed nieuws voor fans van intense episodische games, want ontwikkelaar Telltale Games heeft via Twitter laten weten dat-ie op de San Diego Comic-Con een heuse zomer-update zal meegeven. Of daar ook een aankondiging of twee van nieuwe games bij hoort, is niet geweten, maar het internet heeft zo al zijn vermoedens.

Alerte fans kregen meteen in het oog dat de bovenstaande tweet van Telltale meteen geretweet werd door Adam Harrington. Dat is de stemacteur van Bigby Wolf en The Woodsman in The Wolf Among Us, de game die door het populaire Fables-universum werd geïnspireerd. Uiteraard ging het internet meteen in overdrive, waardoor geruchten over een eventuele aankondiging van The Wolf Among Us 2 niet uitbleven.

Bigby Wolf is een van de grootste rollen van Harrington tot nu toe, al verzorgde de man ook het stemgeluid van Groot in Guardians of the Galaxy en Kroger in Tales from the Borderlands. Het zou dus kunnen dat Harrington meewerkt aan een nieuw project dat geen hol met The Wolf Among Us 2 te maken heeft.

In dat geval is echter het volgende bericht ook bijzonder interessant. In Nieuw-Zeeland is namelijk een rating opgedoken voor Batman: The Enemy Within – Season Pass. De game zou geregisseerd worden door Kent Mudle, een oude rot van Telltale Games en zou ongetwijfeld het vervolg zijn op Batman: The Telltale Series.

Een officiële aankondiging volgt natuurlijk pas tijdens de San Diego Comc-con, dus blijft het nog even gissen. De kans dat beide games aangekondigd worden, is trouwens niet onbestaande, want Telltale Games werkt vaak aan meerdere titels tegelijk. En als ze dan toch bezig zijn, mogen ze er voor ons part ook Game of Thrones – Season 2 bijdoen!

Een reactie achterlaten